Tillbaka till alla program

Foto: Carina Savborg

MELO - Tillhet

Grundsärskola, gymnaisesärskola & träningsklasser

 

Tillhet är en blandning av en dansföreställning, konsert och rumslig konstupplevelse som riktar sig till grundsärskolan och gymnasiesärskolan. Publiken sitter på rörliga podier som flyttas runt i rummet under föreställningens gång. Tillhet är ett påhittat ord som handlar om tillståndet att befinna sig i relation, att vara och bli; till. 
I tillhet.

”Vi blir som atomer i en oändlighet, allt hör samman, ögonblicket är nu. Det är vackert och rofyllt med tillhet. Vi behöver det.” Anna Ångström, SvD

MELO är ett kollektiv av personer med bakgrund inom musik, dans, konst och arkitektur. Sedan starten 2005 har MELO skapat en brokig samling sceniska verk, musik, ljudkoreografi/-arkitektur, konstutställningar och verk för barn. De senaste åren har arbetet alltmer fokuserat på barn och unga med särskilda behov och gruppen har genom flera års utforskande och görande hittat förhållningssätt att arbeta med normbrytande funktionalitet, bland annat genom den interaktiva föreställningen Spåra (2012), Tillhet (2016) samt workshops för målgrupperna.

Botkyrka

Scen: Folkets hus Hallunda

Datum: 6,7,8/3-18 kl 13.00 varje dag

Info: susanna.widman@botkyrka.se

 

 

Skriv ut sidan